Valuation Advisory team JLL breidt uit

0

Per september breidt het Valuation Advisory team van JLL uit met 4 medewerkers. Wessel Doldersum gaat binnen het Valuation Advisory team de rol van Head of Domestic Banking Valuation Advisory vervullen. Wessel is afkomstig van FGH waar hij sinds 2015 verantwoordelijk is geweest voor alle banktaxaties in de Zuidelijke Randstad en Brabant.

Het Valuation Advisory team breidt naast Wessel uit met Sharwin Mahadewsing, Dominique van der Horst en Marloes Kampinga. Sharwin heeft enkele jaren ervaring opgedaan in de projectontwikkeling en studentenhuisvesting en richt zich in beginsel op de woningwaarderingen. Hij is recent afgestudeerd aan de University Greenwich London in samenwerking met Saxion Deventer. Dominique begint als Team Assistent en heeft haar opleiding bedrijfskunde afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Marloes begint als cum laude afgestudeerde economisch geograaf in de functie van ​junior taxateur. Tijdens haar studie heeft zij werkervaring opgedaan bij de ABN Amro en heeft zij bij het Rode Kruis een bestuursjaar vervult.

Wessel Doldersum, Head of Domestic Banking Valuation Advisory bij JLL: “Met mijn 12 jaar werkervaring bij RABO-FGH wordt mijn focus om JLL nog steviger te positioneren richting de bancaire sector. Nieuwe ontwikkelingen als ‘internet of things’ en smart data leiden tot een veranderende vraag naar taxatieproducten. De combinatie van deze disruptieve veranderingen gecombineerd met de dynamiek van JLL leidt tot mooie nieuwe kansen voor onze cliënten!”

Arnold de Bue, Head of Valuation Advisory bij JLL​: “Wessel heeft met zijn jarenlange ervaring bij één van de grootste banken van Nederland een uitstekende kijk op de ambities van onze cliënten. Met zijn komst zijn wij nog beter in staat onze dienstverlening af te stemmen op de behoefte van onze bankrelaties. Bij JLL staan onze medewerkers centraal en niet de stenen of het staal. Wij zijn er trots op dat wij het team uit hebben kunnen breiden met jong talent en medewerkers met waardevolle expertise en ervaring.”

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/953/valuations-team-jll-breidt-uit

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?