Visschedijk en De Jong naar Cushman & Wakefield

0

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft Maud Visschedijk (36) en Maarten de Jong (35) aangetrokken om een Debt & Structured Finance team op te zetten. Het Debt & Structured Finance team is onderdeel van Capital Markets en richt zich voornamelijk op het aantrekken van financieringen voor vastgoedbeleggers en -ontwikkelaars.

Visschedijk en De Jong zijn afkomstig van CBRE Debt & Structured Finance en beschikken over een groot netwerk van zowel nationale als internationale financiers en hebben ruime ervaring met het arrangeren van vastgoedfinancieringen. Visschedijk heeft een bancaire achtergrond bij ABN AMRO Real Estate Finance. In 2013 rondde ze haar MSRE aan de Amsterdam School of Real Estate af. De Jong is voorheen werkzaam geweest bij zowel FGH Bank als SNS Property Finance.

Jeroen Lokerse, Head of Netherlands Cushman & Wakefield: “De benoeming van Maud en Maarten is een mijlpaal in onze positionering van vooruitstrevend marktleiderschap. Debt advisory heeft in Nederland een enorme vlucht gemaakt en met het aantrekken van Maud en Maarten hebben wij een ervaren team in huis gehaald. Ik ben dan ook enorm trots dat zij voor Cushman & Wakefield hebben gekozen en kijk uit naar onze samenwerking.”

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2017/q3-2017/nieuwsberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2017/visschedijk-en-de-jong-naar-cushman-wakefield?page=1

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?