Jaap Haagmans in dienst getreden bij Pect B.V.

0

Op 1 september j.l. is Jaap Haagmans in dienst getreden bij Pect B.V. als IT Development Lead. In deze rol gaat Jaap zich onder andere bezighouden met het ontwikkelen van een API platform ten behoeve van de geautomatiseerde data uitwisseling. Marcel van Es, CEO Pect: “Pect ontwikkelt zich van dataleverancier naar informatiepartner. Uit veel meer bronnen, snel data verrijken en vergelijken en vervolgens de op die wijze verkregen inzichten ontsluiten door middel van koppelingen en apps, vergt een upgrade van ons systeemlandschap. Jaap’s kennis en ervaring gaat ons helpen om aan deze transitie vorm geven.”

Jaap heeft meer dan 15 jaar ervaring in software development. Voor zijn indiensttreding bij PeCT was hij verantwoordelijk voor Software Development bij Young Capital. Jaap heeft bij Young Capital een belangrijke rol gespeeld in de transitie van in-house serveroplossingen naar een cloud oplossing.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?