Merel Broeren in dienst als conceptontwikkelaar bij Blauwhoed

0

Merel Broeren (28) is per september 2017 als conceptontwikkelaar in dienst getreden bij Blauwhoed. Merel’s komst breidt de conceptuele kracht van de Blauwhoed Studio verder uit. Ze heeft Sociale Geografie en Planologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Eerder werkte zij bij Stec Groep en Amvest. Bij Amvest voerde Merel marktonderzoek uit en ontwikkelde zij concepten voor ontwikkel- en investeringsactiviteiten.

“Thema’s als flexibiliteit, betaalbaarheid en welzijn beïnvloeden in de huidige tijd de woonbehoefte van consumenten. Als conceptontwikkelaar wil ik met bestaande en nieuwe concepten scherp inspelen op de vraag van de klant en dit bij Blauwhoed samen met partners omzetten naar duurzame gebieds)ontwikkelingen’’, aldus Merel.

 

https://blauwhoed.nl/merel-broeren-dienst-als-conceptontwikkelaar

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?