Jacco Groen in dienst als acquisitie- en verkoopmanager bij a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer

0

Jacco Groen (24) is per 1 augustus in dienst getreden bij a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer als acquisitie- en verkoopmanager commercieel vastgoed. Hij richt zich op de uitbouw en optimalisatie van de kantoren- en winkelportefeuille.

Tijdens zijn studie Economische Geografie aan de Universiteit Utrecht begon Jacco Groen bij a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer als stagiair, waarna hij het a.s.r. traineeship doorliep. Tijdens deze periode deed hij veel kennis op van de winkel-, woning- en kantorenportefeuille van a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer en was hij betrokken bij diverse aan- en verkooptrajecten. Per 1 augustus is hij begonnen als acquisitie- en verkoopmanager commercieel vastgoed.

 

https://asrvastgoedvermogensbeheer.nl/nieuws/2017/09/jacco-groen-in-dienst-als-acquisitie-en-verkoopmanager-bij-asr-vastgoed-vermogensbeheer

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?