Kuijs Reinder Kakes versterkt de bedrijfsmakelaardij in Amsterdam

0

Kuijs Reinder Kakes, partner in Dynamis, heeft haar team van bedrijfsmakelaars uitgebreid met Matthijs van Bekkum (28). Matthijs adviseert al ruim 5 jaar werkervaring bij commerciële vastgoedransacties.

Matthijs is aangesteld voor de verhuur/verkoop van kantoren, winkelruimte en bedrijfsruimte. Matthijs is hiervoor langdurig werkzaam geweest als bedrijfsmakelaar bij een makelaarskantoor in Amstelveen. Als studie heeft hij de HBO Management Economie en Recht (MER) gedaan aan de Hogeschool Inholland te Haarlem.

Marc Wolthuis (Directeur Bedrijfsmakelaardij Amsterdam): “Matthijs is een goede versterking van ons team. Hij heeft veel marktkennis en ervaring in kantorentransacties waarvan onze opdrachtgevers direct kunnen profiteren. Daarnaast zijn wij onze werkzaamheden aan het optimaliseren. Marketing en netwerk zijn belangrijke factoren voor succesvolle transacties. Matthijs heeft een frisse kijk op zaken. Met Dynamis creëren wij onderscheidend vermogen, waardoor steeds meer opdrachtgevers onze dienstverlening kunnen waarderen.”

Matthijs houdt kantoor aan de Valkenburgerstraat 67 a/b te Amsterdam.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?