DHG verkoopt deel non-core portefeuille

0

DHG stoot een deel van haar portefeuille af. Dit betreft een zevental panden in o.a. Rotterdam, Sliedrecht, Oss en Roden. De objecten zijn verkocht aan verschillende particuliere beleggers.

Het totale oppervlakte van bovenstaande objecten betreft 22.469 m². De objecten zijn grotendeels verhuurd maar passen door geringe omvang, leeftijd of soort vastgoed niet meer in het huidige beleggingsprofiel van DHG.

Daarnaast komt DHG met een tweede portefeuille op de markt welke voornamelijk bestaat uit light Industrial en logistiek vastgoed. Deze portefeuille is ruim 105.000 m² groot en zal namens DHG door JLL worden aangeboden.

De verkopen zijn in lijn met de visie van DHG om een gedeelte van de bestaande portefeuille af te bouwen om zich nog meer te kunnen focussen op de uitbouw van haar logistieke portefeuille. Op dit moment heeft DHG voor de komende 2 jaar ca 400.000 m² aan logistieke ontwikkeling in de pijplijn.

Bij de verkoop van de Kubus 150-172 in Sliedrecht werd DHG geadviseerd door Waltmann Bedrijfshuisvesting, bij de verkoop van de Westeresch 1-5 in Roden door Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars. Lex & Co. Winkelvastgoed adviseerde DHG bij de verkoop van de Westeresch 7-11 in Roden, de Boterdiep 22-32 en de Reitdiep 1 in Rotterdam.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?