Sander van den Engel in dienst bij Savills Nederland

0

Per 1 september is Sander van den Engel (33) in dienst getreden als Associate Director binnen het Agency team van Savills Nederland.

Sander van den Engel (HTS, Bouwtechnische Bedrijfskunde) heeft circa 10 jaar ervaring in het vastgoed. Eerder was hij werkzaam als Vastgoedmanager bij Rappange Vastgoed Beheer en meest recentelijk als Senior Consultant bij CBRE Agency waar hij verantwoordelijk was voor de aan- en verhuuractiviteiten van de commerciële vastgoedportefeuille in Amsterdam West, Sloterdijk en Amstelveen.

Wouter Stevens, Head of Agency bij Savills Nederland:
“Sander is een uitstekende vastgoedadviseur die in staat is een eindbelegger geheel te ontzorgen, mede door de combinatie van zijn commerciële en technische achtergrond. Een goede aanwinst voor het Agency team van Savills Nederland!”

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/220046-0/09/2017/sander-van-den-engel-in-dienst-bij-savills-nederland

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?