Onno Breur benoemd tot bestuurslid Stichting VGM NL Database

0

Onno Breur is per 8 juni jl. toegetreden tot het bestuur van Stichting VGM NL Database, de stichting die vastgoeddata van vastgoed- en VvE managers aangesloten bij Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL) host en beheert. Binnen het bestuur neemt Breur de toezichthoudende taak op zich.

Het bestuur van de stichting maakt eveneens bekend dat de naam van de stichting is gewijzigd van Stichting VGM Benchmark in Stichting VGM NL Database.

Tot zijn pensioneren eind 2013 was Onno Breur Algemeen Directeur bij Vesteda Property Management en lid van de Groepsdirectie van Vesteda. Daarvoor was hij onder andere directeur bij Achmea Vastgoed en vervulde hij diverse functies bij ING Real Estate. Hij is bestuurslid/voorzitter van de IVBN geweest, bestuurslid van AFIRE, lid RvC CELOGIX en voorzitter van de Board van DOMUS. Op dit moment is de heer Breur voorzitter van de RvC bij Westplan en voorzitter van de CvTI van de IVBN.

Menno van der Horst, voorzitter van Stichting VGM NL Database, zegt over de benoeming: “Onno Breur is al langere tijd als adviseur bij de Stichting VGM NL Database betrokken. We zijn verheugd dat hij nu ook formeel toetreedt tot het bestuur. Zijn strategisch inzicht en visie op transparantie in de vastgoedmarkt zijn zeer waardevol. Dat hij daarnaast toeziet op het gebruik van de data schept vertrouwen in onze VGM NL Database.”

Door het toetreden van Onno Breur kent het bestuur van de stichting de volgende samenstelling: Menno van der Horst (voorzitter), Onno Breur en Ilse Kaandorp.

Stichting VGM NL Database
Het bestuur is tot het besluit gekomen om de naam Stichting VGM Benchmark te wijzigen in Stichting
VGM NL Database. Deze naam onderstreept de doelstelling van de stichting – het hosten en beheren van data door en voor VGM NL leden – nadat de leden van VGM NL hebben besloten de database gezamenlijk te gaan vullen. De database vormt een bron van waardevolle data die leden aanleveren met betrekking tot de vastgoedsegmenten waarin zij werkzaam zijn. Dat zijn ook de vastgoedsegmenten waarop leden de database kunnen raadplegen ten behoeve van rapportages, adviezen en verbetering van eigen processen. Tevens biedt de database een bron van informatie ten behoeve van onderzoek en de collectieve lobby van VGM NL.

De exploitatie van de VGM NL Database ligt bij de vereniging VGM NL. Met TIAS School for Business and Society is een overeenkomst met betrekking tot onderzoek gesloten.

 

http://vgm.nl/NieuwsDetail.aspx?RecID=91268

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?