Cushman & Wakefield breidt taxatieteam verder uit

0

Het Valuation & Advisory team van internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield in Amsterdam is uitgebreid met vier nieuwe medewerkers. Nick van Assendelft (26), Thom Bode (25), Robbert Feenstra (25) en Michael Warmenhoven (27) starten per (vandaag) als taxateur. Het Valuation & Advisory team werkt voor eigenaren, nationale en internationale beleggers, woningcorporaties, banken en verzekeraars en vastgoedgebruikers in alle sectoren van de markt voor commercieel vastgoed. Het team telt in totaal ruim 140 medewerker en staat onder leiding van Frank Adema en Jacques Boeve.

Nick Van Assendelft studeerde Architecture, Urbanism and Building Technology aan de Technische Universiteit Delft waar hij ook zijn Master Real Estate & Housing afrondde. Hij deed werkervaring op als stagiair bij Savills waar hij marktonderzoek deed op de Research & Consultancy afdeling. Zijn aanstelling tot taxateur bij Cushman & Wakefield volgt aansluitend aan zijn succesvolle afstudeeronderzoek naar huren voor hoogbouw kantoren in Amsterdam bij Cushman & Wakefield.

Thom Bode studeerde Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool in Groningen en rondde in 2015 zijn Master Real Estate Studies af aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Als taxateur bij Cushman & Wakefield zal Bode zich voornamelijk richten op commercieel vastgoed in de logistieke en light industrial sector. De afgelopen jaren deed hij werkervaring op als junior consultant bij Riemeijer Vastgoedconsultancy en later als taxateur bij Colliers waar hij zijn RT-titel behaalde. Bij Colliers specialiseerde Bode zich in Industrial & Logistiek vastgoed.

Robbert Feenstra behaalde zijn Bachelor Business Administration bij het Intercollege in Amsterdam en deed aansluitend vooral werkervaring op als researcher. Meest recent bij Amstelredam waar hij onderzoek uitvoerde in de markt van renovatie- en beleggingsobjecten in Amsterdam. Binnen Cushman & Wakefield gaat hij als taxateur werken voor grote en middelgrote financiële instellingen en particuliere en institutionele beleggers.

Michael Warmenhoven behaalde zijn Bachelor Business Administration in Amsterdam en een Master in Sustainability aan de Universiteit van Malmö in Zweden. Meest recent werkte hij als adviseur voor de Energy Desk van AVR in Rozenburg. Binnen Cushman & Wakefield start hij als taxateur in het team voor woningtaxaties waar hij voor zowel institutionele als particuliere beleggers en voor woningcorporaties zal gaan waarderen.

Frank Adema, partner en Head of Valuations & Advisory: “Sinds de overname van het taxatieteam van ING in de zomer van 2016, direct gevolgd door de overname van DTZ Zadelhoff in Nederland, telt ons team nu meer dan 140 professionals. Naast de traditionele sectoren kantoren, logistiek, winkels en woningen zijn we sindsdien enorm versterkt in de sectoren hotels & leisure maar ook in verzekerings- en banktaxaties. We hebben een zeer fijnmazig regionaal netwerk waardoor we als geen ander de lokale markten begrijpen en kunnen interpreteren. Daarnaast is het onze prioriteit om continu te blijven investeren in de verdere groei en ontwikkeling van onze mensen. Dát is immers de basis om voor onze opdrachtgevers een professionele en betrouwbare partner te zijn en te blijven.”

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2017/q3-2017/nieuwsberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2017/cushman-wakefield-breidt-taxatieteam-verder-uit?page=1

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?