Jaap Blokhuis benoemd tot commissaris Vesteda

0

De Buitengewone Vergadering van Participanten van Vesteda heeft ingestemd met de benoeming van de heer J.G. (Jaap) Blokhuis (1958) als lid van het Supervisory Committee van Vesteda.

De heer Blokhuis is een zeer ervaren bestuurder en commissaris met een brede achtergrond in vastgoed. Hij startte zijn carrière bij ING/Nationale Nederlanden Real Estate waar hij zich bezighield met residentieel- en retail vastgoed, asset- en fondsmanagement. Van 1999 tot 2012 diende hij als CEO van Redevco, waar hij verantwoordelijk was voor de transformatie naar een onafhankelijk asset management- en ontwikkelingsbedrijf. Van 2014 tot 2017 was de heer Blokhuis CEO van Multi Corporation. In deze periode was hij verantwoordelijk voor de transformatie naar een onderneming gericht op retail asset management- en (her)ontwikkeling.

De benoeming van de heer Blokhuis als lid van het Supervisory Committee van Vesteda gaat in per 11 september 2017 en is voor een periode van vier jaar. De zittingstermijn kan ten hoogste eenmaal voor de duur van dezelfde periode worden verlengd.

Met de benoeming van de heer Blokhuis is het Supervisory Committee van Vesteda compleet en bestaat het uit de volgende vijf leden: de heer P.J.W.G. (Peter) Kok (voorzitter), de heer J.A. (John) de Die, mevrouw S.N. (Seada) van den Herik, de heer H. (Hans) Copier en de heer J.G. (Jaap) Blokhuis.

 

http://nieuws.vesteda.com/jaap-blokhuis-benoemd-tot-commissaris-vesteda/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?