Cushman & Wakefield versterkt team met twee workplace strategy adviseurs

0

Asaël Akkerman BSc en Gerda Stelpstra MSc zijn per 1 augustus in dienst getreden van het Global Occupier Services team van Cushman & Wakefield.

Asaël Akkerman is als Head of Workplace Netherlands verantwoordelijk voor strategische (her)huisvestingsvraagstukken voor eindgebruikers van vastgoed. Hij zal zich – samen met het team – richten op het ontwikkelen van toekomstbestendige en inspirerende werkplekconcepten, die productiviteit en welzijn ondersteunen. Akkerman is afkomstig van JLL waar hij meest recent verantwoordelijk was voor eindgebruiker-gerelateerde dienstverlening in de Benelux. Tijdens zijn periode bij JLL lag zijn focus op het opzetten van een Workplace-programma met nadruk op innovatie.

Gerda Stelpstra adviseert als Senior Workplace Consultant klanten om het gebied van huisvesting en werkplekconcepten. Ook zij heeft bij haar vorige werkgever JLL ruime ervaring opgedaan met het ontwikkelen van inspirerende werkplekconcepten en het begeleiden van werkplekgerelateerde veranderprojecten. Het vinden naar de juiste balans tussen gebouw, organisatie en mensen is haar vertrekpunt.

Met de komst van Akkerman en Stelpstra kiest Cushman & Wakefield voor een centraal aangestuurde werkplekstrategie. Welzijn lijkt door werkgevers omarmd te worden door nieuwe inzichten over productiviteit en concurrentie op de arbeidsmarkt. Dit blijkt uit recent onderzoek van Cushman & Wakefield Well Workplace. Het rapport geeft interessante inzichten over de belangrijkste trends, mogelijkheden en uitdagingen waarmee eigenaren en huurders van commerciële kantoorruimte te maken krijgen. Dit als gevolg van de toenemende aandacht voor gezondheid en vitaliteit van medewerkers als onderdeel van de werkomgeving. U kunt het rapport Well Workplace hier downloaden.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2017/q3-2017/nieuwsberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2017/cushman-wakefield-versterkt-team-met-twee-workplace-strategy-adviseurs?page=1

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?