Dorine Burmanje, voorzitter Raad van Bestuur Kadaster, benoemd tot co-chair GGIM

0

Het UN-GGIM richt zich op het belang van locatie en de ontwikkeling van geo-informatie in de wereld.

Op woensdag 2 augustus is tijdens de vergadering van de United Nations Committee of Experts on Global Geospatial Information Management (UN-GGIM) Dorine Burmanje, voorzitter Raad van Bestuur van het Kadaster, namens Nederland benoemd tot co-chair. Dat gebeurde op voordracht van het Europese GGIM initiatief. Gezamenlijk met haar co-chair collega’s mr. Timothy Trainor (Amerika) en mr. Li Pengde (Azië/Pacific) geeft ze vorm aan de koers van het GGIM initiatief.

UN-GGIM
Het UN-GGIM richt zich op het belang van locatie en de ontwikkeling van geo-informatie in de wereld. GGIM promoot het gebruik van geo-informatie bij het identificeren en oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Daarnaast biedt een platform voor afstemming en coördinatie tussen lidstaten en internationale organisaties. In de jaarlijkse Committee of Experts vergadering komen naast inhoudelijk gerelateerde thema’s ook ontwikkelingen in de regio’s aan de orde.

 

https://www.kadaster.nl/-/dorine-burmanje-voorzitter-raad-van-bestuur-kadaster-benoemd-tot-co-chair-ggim

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?