Rianne van der Poel naar Capital Value Taxaties BV

0

Per 1 augustus is het team van Capital Value Taxaties uitgebreid met Rianne van der Poel. Rianne treedt in dienst als taxateur en zal een belangrijke bijdrage leveren aan het toenemende aantal taxatieopdrachten van Capital Value.

Rianne (41) heeft ruim 10 jaar werkervaring en werkte eerder bij Cushman & Wakefield (voorheen DTZ Zadelhoff). Ruben Smulders, directeur Taxaties: “Capital Value Taxaties kende het afgelopen jaar een grote groei. Wij zijn blij dat Rianne ons team komt versterken. Door haar ruime ervaring met taxatieprocessen is zij een aanwinst voor het team. Zo kunnen wij blijven voldoen aan het kwaliteitsniveau dat wij voor onze taxaties hanteren”.

 

http://www.capitalvalue.nl/nl/nieuws/rianne-van-der-poel-naar-capital-value-taxaties-b-v-?news_id=431

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?