Verweij wordt directeur CBRE Industrial & Logistics

0

Henk-Jan Verweij (36) krijgt vanaf 1 september 2017 de leiding over het Industrial & Logistics team van CBRE Nederland. Hij neemt de functie over van Michiel Assink die algemeen directeur wordt van WDP Nederland.

Verweij is een bekend gezicht in de logistieke vastgoedsector. Met ruim 10 jaar ervaring, waarvan 7 jaar binnen het CBRE Industrial & Logistics team en daarvoor bij DTZ Zadelhoff, kent hij de logistieke eindgebruikersmarkt en de investeringsmarkt als geen ander. Verweij heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van het CBRE-team en zal de beoogde groei van het team en de opdrachtenportefeuille verder voortzetten.

 

http://nieuws.cbre.nl/verweij-wordt-directeur-cbre-industrial–logistics/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?