Vastgoedadvocaten Aemile van Rappard en Myrte Berkvens naar Pels Rijcken

0

Met het aantrekken van Aemile van Rappard (40) als advocaat en partner, en Myrte Berkvens (34) als advocaat versterkt Pels Rijcken zijn corporate vastgoedpraktijk. Pels Rijcken geeft hiermee uitvoering aan de ambitie om de corporate vastgoedpraktijk verder uit te breiden.

Aemile van Rappard is een ervaren vastgoedadvocaat en huurrechtexpert. Myrte Berkvens is eveneens gespecialiseerd in het vastgoed- en huurrecht. Beide advocaten adviseren vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars, en andere commerciële vastgoedpartijen bij het verwerven, verhuren, herontwikkelen, transformeren, renoveren en verkopen van vastgoed. Beiden zijn daarnaast ervaren procesadvocaten in vastgoed gerelateerde zaken. Eerder waren zij werkzaam bij Ekelmans & Meijer Advocaten.

Alain de Jonge, managing partner: “Wij hebben de afgelopen tijd grote stappen gezet binnen de sectie vastgoed door het aantrekken van ervaren advocaten en ons te richten op diverse deelgebieden binnen het vastgoed. Aemile en Myrte zijn een enorme aanwinst voor Pels Rijcken. Zij zullen een extra boost geven aan onze corporate vastgoedpraktijk.”

 

https://www.pelsrijcken.nl/actueel/persberichten/vastgoedadvocaten-aemile-van-rappard-en-myrte-berkvens-naar-pels-rijcken/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?