Barbara Graaff van Colliers International naar Cushman & Wakefield

0

Barbara Graaff (52), afkomstig van Colliers International (voorheen WPM Groep), is per 1 juli in dienst getreden van het Asset Services team van Cushman & Wakefield. Graaff wordt in het team verantwoordelijk voor het account- en projectmanagement van een aantal nationale en internationale eigenaren en beleggers in kantoren en bedrijfsruimten. Het team is gehuisvest in Utrecht en valt onder de Europese Asset Services business line van de organisatie. In Nederland voert het team het management – inclusief technisch, commercieel en hospitality & facility management – van bijna duizend gebouwen waaronder WTC Rotterdam, Viñoly op de Zuidas in Amsterdam en Secoya op Papendorp in Utrecht.

Tom van Putten, Head of Asset Services Cushman & Wakefield: “De afgelopen jaren zijn onze traditionele property management activiteiten enorm uitgebreid en omvatten nu het volledige palet aan Asset Services zoals project management, projectinrichting en hospitality & facility services. Dit betekent dat wij vanuit een bredere en vooral geïntegreerde aanpak onze dienstverlening uitvoeren. Accountmanagement heeft hierdoor een meer nadrukkelijke en bredere invulling gekregen in een aanpak waarin alle facetten van onze dienstverlening samenkomen. Snel en efficiënt schakelen met klanten, partners in uiteenlopende services, maar ook met professionals in onze eigen organisatie is cruciaal. Denk hierbij aan onze projectmanagers, duurzaamheidspecialisten en gespecialiseerde verhuurteams. Ik ben blij met de komst van Barbara Graaff die bij Colliers International, maar daarvoor ook bij JLL, een enorm track record heeft opgebouwd en daardoor de dynamiek en veranderingen in onze sector kent en weet te vertalen naar toegevoegde waarde voor vastgoedeigenaren en -beleggers.”

Graaff heeft naast een hospitality en marketingopleiding ook een bouwkundige opleiding gedaan. De afgelopen zes jaar was zij verantwoordelijk voor de businessunit Kantoren. Daar voorafgaand heeft zij bij Colliers International en bij JLL complexe beheerportefeuilles gemanaged. Zij begon haar vastgoedcarrière bij winkelvastgoedbelegger Wereldhave. Graaff is de afgelopen vier jaar tevens bestuurslid geweest bij VGM NL, de branchevereniging van vastgoedmanagers in Nederland.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2017/q3-2017/nieuwsberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2017/barbara-graaff-van-colliers-international-naar-cushman-wakefield?page=1

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?