Kruidvat opent nieuwe winkel in Venlo

0

Binnenkort wordt een nieuwe Kruidvat-winkel geopend in Venlo. De nieuwe winkel ligt in het centrum van de stad aan de Vleesstraat 61-63. AS Watson huurt de begane grond van circa 550 m2 en de bovengelegen 3 verdiepingen.

Kruidvat telt meer dan 1.100 winkels in Nederland, België en Frankrijk en is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Tenstone bij de verhuur van deze winkel. a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer werd begeleid in deze transactie door KroesePaternotte. Tenstone is eigenaar van de winkel aan de Vleesstraat 63 en a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer is eigenaar van de winkel aan de Vleesstraat 61.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2017/q2/transactieberichten-uit-het-tweede-kwartaal-van-2017/kruidvat-opent-nieuwe-winkel-in-venlo?page=1&region=

Share.

Comments are closed.