Lucas Francken naar Residential team CBRE

0

Lucas Francken (31) is recent gestart als senior consultant in het residential team van CBRE, onderdeel van Capital Markets. Samen met zijn naaste collega’s richt hij zich specifiek op advies aan ontwikkelaars en bouwers bij woningontwikkelingen. De focus ligt daarbij op de begeleiding en advisering bij de aan- en verkoop van deze nieuwbouwobjecten.

Na het afronden van de studie Bouwkunde aan de TU in Delft is Lucas in 2012 gestart bij beursgenoteerde bouwer Heijmans. Hier heeft hij ruim 5 jaar werkervaring opgedaan waarvan de laatste jaren als project ontwikkelaar.

Het profiel van Lucas sluit perfect aan op ons team en de groei van onze woningactiviteiten. We worden steeds vaker gevraagd om ontwikkelaars integraal te adviseren bij nieuwbouw woningtransacties. Lucas is vanuit zijn achtergrond zeer goed in staat te beoordelen waar hun behoefte op dit vlak ligt. Met deze uitbreiding kunnen we onze positie als marktleider in verkoopbegeleiding van turn-key woningbeleggingen verder verstevigen.
Alexander Buijs, Director Residential Capital Markets, CBRE

 

http://nieuws.cbre.nl/lucas-francken-naar-residential-team-cbre/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?