Moniek Ruitenbeek naar Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars

0

15 juni start drs. Moniek Ruitenbeek als Manager Transacties & Support bij Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars. Een geheel nieuwe functie binnen de makelaardij. Als aanvulling op het team is Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars nog meer in staat om transacties effectiever en efficiënter uit te voeren. Volledige focus op kwaliteit én snelheid. Waardoor voor de makelaars nog meer aandacht ontstaat voor de opdrachtgevers, de zoekende partijen en de markt.

Moniek was hiervoor werkzaam als verhuurmanager bij NSI, een beursgenoteerde vastgoedonderneming in Nederland. Ook die kennis en ervaring komt goed van pas om de opdrachtgevers beter van dienst te kunnen zijn.

 

https://bedrijfsmakelaar.nu/blog/nieuwe-medewerker

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?