Benoeming directeur-generaal Vastgoed en Bedrijfsvoering Rijk, tevens directeur-generaal Rijksvastgoedbedrijf bij het ministerie van BZK

0

Mevrouw mr. drs. A.W.H. (Annet) Bertram wordt directeur-generaal Vastgoed en Bedrijfsvoering Rijk, tevens directeur-generaal Rijksvastgoedbedrijf bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De ministerraad heeft ingestemd met de voordracht op voorstel van minister Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De benoeming gaat in op 15 november 2017.

Annet Bertram is sinds 2007 gemeentesecretaris bij de gemeente Den Haag. Sinds 1 april 2015 combineert zij de functie van gemeentesecretaris met de SG-functie van de metropoolregio Rotterdam-Den Haag waar zij verantwoordelijk is voor de nieuwe investeringsstrategie. Eerder was Annet Bertram onder andere directeur-generaal Wonen, plaatsvervangend DG Wonen en directeur Reken- en Administratie Centrum bij het toenmalige ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer. Zij studeerde Sociologie en Rechten aan de universiteit te Leiden.

De benoeming is tot stand gekomen via de procedure voor de topmanagementgroep van de Algemene Bestuursdienst.

 

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2017/06/16/benoeming-directeur-generaal-vastgoed-en-bedrijfsvoering-rijk-tevens-directeur-generaal-rijksvastgoedbedrijf-bij-het-ministerie-van-bzk

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?