Jordy Kleemans Head of Research & Consultancy bij Savills Nederland

0

Per 12 juni is Jordy Kleemans (34) in dienst getreden als Head of Research & Consultancy bij Savills.

Jordy Kleemans (Ir., MRE) bekleedde de afgelopen 10 jaar meerdere vastgoedfuncties, waaronder meest recent als Senior Consultant Real Estate bij Troostwijk Real Estate. Daarnaast is hij als docent verbonden aan het Financieel Opleidingsinstituut (FOI).

Dave Hendriks, Managing Director Valuation & Consultancy bij Savills Nederland:
“Wij heten Jordy van harte welkom binnen ons team. Binnen Savills hechten wij veel waarde aan ons research team. Gedegen marktonderzoek zien wij als de onmisbare basis van onze advisering. Met de uitgebreide ervaring, kennis en het enthousiasme van Jordy hebben wij een bevlogen professional aangetrokken.”

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/217872-0/06/2017/jordy-kleemans-head-of-research-and-consultancy-bij-savills-nederland

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?