BRiQ breidt uit met Valuation & Research

0

Het team van BRiQ real estate is begin dit jaar verder uitgebreid met de komst van Martijn van Rutten RT (1987), die als Partner verantwoordelijk is voor BRiQ Valuation & Research.

BRiQ real estate is sinds 2002 een nationaal opererende onafhankelijke adviesorganisatie op het gebied van commercieel vastgoed en sinds januari 2017 weer onder de eigen naam terug op markt. Van 2012 tot en met 2016 voerde BRiQ haar activiteiten uit onder de naam Colliers International Rotterdam B.V.

BRiQ Valuation & Research richt zich hoofdzakelijk op het uitbrengen van onafhankelijke taxaties van commercieel onroerend goed, die voldoen aan de eisen en richtlijnen vanuit het NRVT, de TCV en RICS. Met bijzondere aandacht voor unieke objecten, deskundigheid en specialistische kennis staat bij BRiQ kwaliteit boven kwantiteit.

Martijn van Rutten begon zijn loopbaan bij DTZ Zadelhoff (huidig Cushman & Wakefield) en was daar het aanspreekpunt voor commerciële taxaties in de regio Rotterdam en specialistische opdrachten van o.a. grootschalig bedrijfsmatig, logistiek, incourant en haven gerelateerd onroerend goed. Tot begin dit jaar was hij werkzaam bij Colliers International waar hij dergelijke taxaties op een landelijk platform heeft verzorgd.

 

https://www.briq.nl/briq-breidt-valuation-research/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?