Nieuwe editie Vastgoedwijzer Fiscaal

0

Vastgoedwijzer Fiscaal 2017
Met trots presenteren we de geactualiseerde editie van Vastgoedwijzer Fiscaal, geschreven door btw-specialist Carola van Vilsteren en vpb-specialist Mike Keulaerts. Op een praktische wijze worden oplossingen gegeven voor de meest voorkomende fiscale aspecten bij vastgoedprojecten, inclusief handige bespaartips.

Nieuw in deze editie
• Wijzigingen Verhuurdersheffing
• Nieuwe definitie bouwterrein
• Wijziging definitie woning voor overdrachtsbelasting

Helder fiscaal overzicht
De Vastgoedwijzer Fiscaal biedt een helder en gestructureerd overzicht van de fiscale behandeling van vastgoed. Achtereenvolgens worden de btw, overdrachtsbelasting en de samenloop ervan besproken. Vervolgens wordt ingegaan op de implicaties van vastgoedtransacties voor de inkomsten- en vennootschapsbelasting. Daarnaast komen diverse specials aan bod, zoals Willekeurig Afschrijven, Erfpacht en Verhuurderheffing.

Praktijkvoorbeelden en schema’s
Auteur Van Vilsteren: “Met het schrijven van deze vastgoedwijzer hebben wij geprobeerd u op een overzichtelijke wijze mee te nemen in de wondere wereld van fiscaliteit en vastgoed. Daarom is veel informatie verwerkt in overzichtelijke schema’s en zijn er zoveel mogelijk voorbeelden gegeven om de stof te laten leven”. De vele voorbeelden en besparingstips maken deze actuele Vastgoedwijzer Fiscaal zeer geschikt als praktisch naslagwerk voor uw vastgoedpraktijk.”

FACTS
Titel: Vastgoedwijzer Fiscaal (2017)
Auteurs: mr. Carola van Vilsteren, drs. Mike Keulaerts LL.M.
Uitgever: SPRYG Real Estate Academy
ISBN/EAN: 78-94-92453-05-1
Prijs 80 euro (excl. btw)
Te bestellen via: www.spryg.com/boeken
Volg ons: LinkedIngroep: vastgoedrekenen
Twitter: @vastgoedrekenen

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?