Jaap van Dijk naar Capital Value

0

Per 1 juni treedt Jaap van Dijk MSc in dienst bij Capital Value. Hij zal als vastgoedadviseur verantwoordelijk zijn voor de advisering en transactiebegeleiding van woningcorporaties. Jaap van Dijk werkte eerder voor Cushman & Wakefield (voorheen DTZ) als real estate advisor en bij BOG Auctions / Nationale Vastgoedveiling waar hij veel ervaring heeft opgedaan met online verkoopprocessen.

Kees van Harten, directeur Capital Value: “Wij zijn blij met deze uitbreiding van ons team. Met zijn kennis en ervaring kan Jaap een belangrijke bijdrage leveren aan het toenemende aantal werkzaamheden voor woningcorporaties”.

Capital Value is een sterk groeiende organisatie. Wij bereikten onlangs voor de vijfde keer op rij de nummer 1 positie als woningbeleggingsadviseur in Nederland.

 

http://www.capitalvalue.nl/nl/nieuws/jaap-van-dijk-naar-capital-value?news_id=422

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?