Nicole Maarsen wordt directeur Syntrus Achmea RE&F

0

Nicole Maarsen is met ingang van 15 mei 2017 benoemd tot directeur Vastgoedbeleggingen bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Maarsen (45) werkte voorheen bij ING, Nationale Nederlanden en Maarsen Groep. De laatste jaren was zij als zelfstandig adviseur actief voor onder meer HAL Investments en Round Hill Capital.

Binnen de directie van Syntrus Achmea RE&F wordt Maarsen verantwoordelijk voor de business units Wonen, Winkels, Kantoren, Internationaal Vastgoed en het Ontwikkelingsbedrijf. Speerpunten in haar portefeuille zijn beheer, acquisitie en dispositie van het vastgoed, productontwikkeling en het versterken van de kwaliteit van de organisatie.

Naast Nicole Maarsen bestaat de directie van SA RE&F uit George Droge (interim directievoorzitter) en Cindy Rombouts (directeur Finance & Risk).

 

http://www.achmeavastgoed.nl/over-ons/nieuws/Paginas/Nicole-Maarsen-wordt-directeur-Syntrus-Achmea-REF-.aspx

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?