Amazon Development Center breidt uit in HS Building

0

Per 1 mei breidt Amazon Development Center verder uit in het kantoorgebouw HS Building gelegen aan het Johanna Westerdijkplein 1 te Den Haag. Amazon was reeds huurder van ca. 1.300 m² gelegen op de 12e en 13e verdieping en heeft de 11e verdieping hieraan toegevoegd. Het Amazon Development Center in Den Haag richt zich op het ontwikkelen van nieuwe toepassingen voor Amazon Web Services. Vanuit Den Haag wil het bedrijf zijn Europese activiteiten uitbreiden. Het totaal gehuurde behelst per 1 april bijna 2.000 m².

Het kantoorgebouw is gelegen aan het Johanna Westerdijkplein. Daarnaast ligt het direct tegenover het NS-station Hollands Spoor in Laakhaven. De ontwikkelingen en vernieuwing rondom het Hollands Spoor gaan onverminderd door en ook de leegstand rondom het station begint langzaamaan af te nemen.

Eigenaar werd geadviseerd door Spring Real Estate.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?