Paul van Rijn naar CBRE Workplace Strategies & Design

0

Per 15 mei start Paul van Rijn bij CBRE als Associate Director Workplace Strategies & Design. In deze rol is hij verantwoordelijk voor strategische (her)huisvestingsvraagstukken voor eindgebruikers van vastgoed. Hij zal zich – samen met het team – richten op het ontwikkelen van toekomstbestendige en inspirerende werkplekconcepten, die uiteraard gezondheid en welzijn ondersteunen.

Paul is afkomstig van JLL waar hij als Head of Project & Design Services en Workplace verantwoordelijk was voor eindgebruiker gerelateerde dienstverlening in de BeNeLux. Tijdens deze periode lag zijn focus op het opzetten van een Workplace programma en het managen van het team.

Wij kijken uit naar de start van Paul in ons team. Hij heeft een facilitaire achtergrond die wordt aangevuld met ervaring in project- en verandermanagement. Hierbij staat de dynamiek tussen mens, werk en gebouw steeds centraal. Zijn ervaring als werkplekstrateeg is van grote toegevoegde voor de verdere vormgeving van ons Workplace Strategies & Design team.
Ank Dorscheidt, Senior Director Workplace Strategies & Design

 

http://nieuws.cbre.nl/paul-van-rijn-naar-cbre-workplace-strategies–design/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?