Sweco benoemt Elfi de Wit tot afdelingshoofd gebiedsadvies

0

Ingenieursadviesbureau Sweco heeft ir. Elfi de Wit PDEng (35) per 15 mei 2017 benoemd tot afdelingshoofd Gebiedsadvies. Elfi is een zeer ervaren manager met een brede achtergrond bij diverse commerciële dienstverlenende partijen.

Na afronding van haar studie Stedenbouwkunde en de postdoctorale opleiding Architectural Design Management Systems aan de Technisch Universiteit Eindhoven werkte Elfi de Wit onder andere bij Royal HaskoningDHV en Provincie Gelderland. De afgelopen jaren vervulde zij verschillende leidinggevende functies bij Rabobank Nederland. Daarnaast heeft ze diverse prijzen gewonnen, onder andere voor de prijsvraag Meervoudig Ruimtegebruik.

FOCUS OP DE TOEKOMST
Paul ten Kroode, divisiedirecteur Stad en Milieu bij Sweco: “Ik heet Elfi van harte welkom bij Sweco. Met haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van innovatie, lean projectmanagement en gebiedsadvies zal zij samen met haar team onze klanten helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van de samenlevingen en steden van de toekomst.”

NEDERLAND EEN STUKJE MOOIER
Elfi de Wit is enthousiast over haar komst naar Sweco: “Niet voor niets is Sweco het grootste ingenieursadviesbureau van Europa; het is een prachtig bedrijf met betrokken en kundige professionals. Ik kijk er naar uit om samen met mijn team, onze partners en bovenal in samenwerking met onze klanten Nederland nog een stukje mooier te maken.”

Elfi de Wit volgt Wim van de Kerkhof op die de functie van afdelingshoofd Gebiedsadvies tot februari van dit jaar invulde.

 

http://www.sweco.nl/nieuws/nieuwsartikelen/sweco-benoemt-elfi-de-wit-tot-afdelingshoofd-gebiedsadvies/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?