Partnerbenoemingen bij Cushman & Wakefield

0

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft acht partners benoemd binnen de Nederlandse organisatie. De nieuwe partners in de organisatie zijn Michiel van den Bout (42), Hans Hinfelaar (34), Erik Kaman (33), Mees Besselaar (41), Collin Anders (49), Vincent Huizinga (40), Michel Wilhelm (40) en Jan Verhaegh (38).

Jeroen Lokerse, Head of the Netherlands Cushman & Wakefield: “Deze collega´s zijn van grote toegevoegde waarde voor de verdere groei en het succes van onze organisatie. Onze opdrachtgevers hebben veel vertrouwen in hun deskundigheid en aanpak en werken graag met hen samen. Ook in hun teams hebben ze laten zien in staat te zijn leiderschap te tonen en faciliterend te zijn aan de groei en persoonlijke ontwikkeling van hun teamleden. Ik ben er van overtuigd dat zij de komende jaren een nog belangrijkere rol gaan spelen in ons bedrijf, zowel nationaal als internationaal. Zij zijn de leiders die mede richting gaan geven aan de transformatie die zich voltrekt in de vastgoedmarkt en waarin Cushman & Wakefield een leidende rol wil spelen.”

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2017/q2-2017/nieuwsberichten-uit-het-tweede-kwartaal-van-2017/partnerbenoemingen-bij-cushman-wakefield?page=1

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?