Maarten Veenenbos versterkt Agency-team Rotterdam

0

Met de komst van Maarten Veenenbos als Senior Real Estate Agent worden de commerciële activiteiten van Colliers International in Rotterdam verder uitgebreid. Maarten heeft in de afgelopen 10 jaren relevante ervaring opgedaan in de bemiddeling bij aan- en verkoop en aan- en verhuur van commercieel vastgoed bij een Rotterdams makelaarskantoor. Maarten is geboren en getogen in Rotterdam en tevens lid van diverse zakelijke verenigingen, waardoor hij onze lokale, regionale en internationale opdrachtgevers inhoudelijk goed onderbouwd kan adviseren en begeleiden bij iedere uitdaging in zijn of haar vastgoedportefeuille.

Colliers International Agency is in Nederland gevestigd in de drie economisch sterkste regio’s, te weten Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven, van waaruit een groot gedeelte van de vastgoed aanbieders in Nederland bediend kunnen worden door lokaal zeer goed ingevoerde professionals waar Maarten onderdeel van gaat uitmaken per 1 mei 2017. Colliers heeft de ambitie om het team in Rotterdam op korte termijn verder uit te breiden.

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/market-news/2017/01-05-2017-maarten-veenenbos

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?