Violet Laverman, Sandra Beekmans en Margot Meijerink naar NEPROM

0

Violet Laverman treedt als Manager Communicatie bij de NEPROM in dienst. Sandra Beekmans gaat de functie van Manager Professionalisering vervullen. En Margot Meijerink treedt aan als Medewerker Communicatie en Events.

Violet Laverman (35) was tot voor kort directeur Congressen en Events bij Vastgoedjournaal en daarvoor directeur en hoofdredacteur van Building Business en WoningmarktNL. Zij begon haar loopbaan als redacteur bij de Volkskrant en Elsevier Magazine. Binnen de NEPROM krijgt Violet de eindverantwoordelijkheid voor de algehele communicatie en de organisatie van evenementen, waaronder de Dag van de Projectontwikkeling en ledenbijeenkomsten.

Sandra Beekmans (49) heeft jarenlange ervaring in het opzetten en ontwikkelen van opleidingsprogramma’s op het terrein van ruimtelijke ordening, grondontwikkeling, bouw, architectuur en management. Onder andere heeft zij gewerkt als Manager BNA Academie en als Programmamanager VROM bij de Bestuursacademie van de Nederlandse gemeenten. Sandra krijgt de eindverantwoordelijkheid over het totale opleidingspakket van de NEPROM, waaronder de Leergang Projectontwikkeling en de Masterclass Conceptontwikkeling.

Margot Meijerink (25) was Projectmanager en Marketeer evenementen bij EVO, de belangenorganisatie voor logistiek. Zij behaalde in 2016 haar Masters in Communicatie en Organisatie aan de Universiteit van Utrecht. Margot gaat aan de slag met de organisatie van congressen, studiedagen, studiereizen en andere bijeenkomsten en het verzorgen van websites, nieuwsbrieven en social media.

De NEPROM vernieuwt
De NEPROM is de vereniging van professionele projectontwikkelaars en haar belangrijkste doelstelling is het bevorderen van de samenwerking tussen de overheid en ontwikkelaars bij de totstandkoming van vastgoedprojecten. Het lidmaatschap van de vereniging staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven. De vereniging vernieuwt zich voortdurend en maakt de slag naar de nieuwe generatie ontwikkelaars.

 

http://www.neprom.nl/Lists/Nieuws/artikel.aspx?ID=1569&Source=%2fnieuws%2fdefault.aspx

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?