Nico Keijzer en Bart-Jan Luijk naar INDUSTRIAL real estate partners

0

Het team van INDUSTRIAL real estate partners, dat inmiddels ruim 5 jaar bestaat, wordt per 1 mei aanstaande uitgebreid met 2 nieuwe makelaars. Het Rotterdamse kantoor zal onder de dagelijkse leiding komen van Nico Keijzer (52) en Bart-Jan Luijk (30).

Nico Keijzer is ruim 17 jaar geleden begonnen bij DTZ Zadelhoff en gaf vanuit het Rotterdamse kantoor leiding aan de afdeling Industrial real estate. Ook Bart-Jan Luijk is gestart bij DTZ Zadelhoff en werkte bijna 6 jaar in het Industrial team.

De jarenlange ervaring en het grote netwerk van beide heren in combinatie met hun wens om te ondernemen bleek een uitstekende match met de groeiplannen van INDUSTRIAL real estate partners. Het nieuwe Rotterdamse kantoor is gevestigd op het industriële RDM terrein in het Waalhavengebied.

Naast het kantoor in Rotterdam heeft INDUSTRIAL real estate partners ook kantoren in Amsterdam en Tilburg.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?