Diana Baard versterkt Rotterdamse team CBRE

0

Diana Baard zal per 17 april a.s. het Advisory & Transaction Services team in Rotterdam versterken. Als Senior Consultant zal zij zich hier richten op het initiëren en begeleiden van alle verhuuractiviteiten in de kantorenmarkt in Rotterdam en omstreken. Ze werkt hierbij nauw samen met specialisten uit alle verschillende vastgoeddisciplines.

Diana is sinds 1999 werkzaam in de vastgoedbranche. Tijdens deze periode heeft zij bij verschillende organisaties gewerkt, waaronder Ooms Makelaars en het voormalige DTZ Zadelhoff. In 2014 is Diana bij CBRE gestart, waar zij in haar laatste rol als Associate Director Shopping Centre Management eindverantwoordelijk was voor het beheer van de winkelportefeuille van een aantal accountteams.

Wij zijn erg blij met de komst van Diana. Ze is een ervaren vastgoedprofessional en kent bovendien het specifieke karakter van de Rotterdamse vastgoedmarkt. Daarnaast is Diana een zeer gedreven teamplayer en heeft ze een sterke focus op klanttevredenheid. Dat is waardevol voor alle klanten die wij adviseren en past goed bij de manier waarop wij als team in Rotterdam graag werken.
Marco Clarijs, Director Rotterdam Office

 

http://nieuws.cbre.nl/diana-baard-versterkt-rotterdamse-team-cbre/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?