Harry Bruijniks voorgedragen als voorzitter VBO Makelaar

0

De heer J.G. (Harry) Bruijniks wordt op 19 mei 2017 tijdens de Algemene Ledenvergadering van brancheorganisatie VBO Makelaar voorgedragen als nieuwe voorzitter. Als de leden van VBO Makelaar instemmen met deze voordracht, neemt Harry Bruijniks per 19 mei direct na zijn benoeming de voorzittershamer over van drs. P.E. Hamming. Ed Hamming is sinds 27 november 2008 voorzitter van de vereniging VBO Makelaar. De voormalig CEO van de Koninklijke Vendex-KBB zal na twee termijnen van vier jaar in mei afscheid nemen.

Het bestuur en directie van VBO Makelaar zijn verheugd Harry Bruijniks te kunnen voordragen. Hans van der Ploeg RAE RT, directeur VBO Makelaar: “Met Harry Bruijniks verwachten we dat VBO Makelaar een voorzitter krijgt die met zijn bestuurlijke ervaring en verbindend vermogen de visie van VBO Makelaar verder mede gestalte kan geven en uitdragen richting stakeholders. Met zijn ervaring in het bedrijfsleven en scherp commercieel inzicht kan hij samen met de directie en leden werken aan de veranderingen en vernieuwingen die de komende jaren van groot belang zijn voor het vak van makelaar en taxateur.”

Harry Bruijniks is veertig jaar actief geweest in de retailsector. Als directielid van Albert Heijn B.V. en als CEO van Laurus en Euretco BV is hij zeer ervaren in marketing, inkoop, logistiek, franchise en financiële dienstverlening in zowel food als non-food.

Hij bekleedt diverse bestuursfuncties. Zo is hij bestuurslid van de Raad Nederlandse Detailhandel (RND) en Detailhandel Nederland (DN). Hij is tevens lid van de Raad van Commissarissen van Jumbo Supermarkten, Euretco BV en GS1. Datasourcing en ketenintegratie zijn kernactiviteiten van GS1. Dit zijn ook belangrijke zaken voor de makelaar/taxateur die het vak de komende jaren verder vorm gaan geven.

Het afscheid van Ed Hamming vindt – aansluitend aan de ALV – plaats op 19 mei a.s. tijdens het VBO-congres NeVaCon in Amersfoort.

VBO Makelaar
VBO Makelaar is een brancheorganisatie voor makelaars, taxateurs en verhuurspecialisten. Met ruim 1.100 leden is VBO Makelaar in geheel Nederland vertegenwoordigd. VBO Makelaar heeft naast een sectie Wonen, ook een aparte sectie Bedrijfsmatig Vastgoed en een sectie Agrarisch Vastgoed.

 

https://www.vbomakelaar.nl/pers/persberichten/harry-bruijniks-voorgedragen-als-voorzitter-vbo-makelaar-76

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?