Richard Elich nieuwe business development manager DHG

0

Per 1 april zal Richard Elich (52) het commerciële team van DHG versterken als Business Development Manager. Elich is afkomstig van Greenport Venlo & Trade Port Noord Venlo waar hij de afgelopen jaren werkzaam is geweest als Managing Director (Trade Port Noord) en Commercial Director (Greenport Venlo).

De laatste 12 jaar is Elich werkzaam geweest in het verkopen en ontwikkelen van grootschalige logistieke bedrijventerreinen voor onder andere Greenport Venlo, Trade Port Noord Venlo, Omala en Business park Borchwerf II.

Binnen DHG zal Elich zich gaan concentreren op het business development gedeelte, met als belangrijkste focus het acquireren van nieuwe huurders voor de SMARTLOG distributiecentra en het innemen van grondposities voor nieuwe logistieke ontwikkelingen.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?