Annemarie Jol naar Van Wijnen West als directeur klant en markt

0

Annemarie Jol is per 3 april 2017 gestart als directeur klant en markt bij Van Wijnen West. Annemarie werkte eerder bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance als regiomanager/ontwikkelingsmanager.

Annemarie heeft een achtergrond in vastgoedontwikkeling en vastgoedbeleggingen. Met Annemarie geeft Van Wijnen West invulling aan de ambitie om meer betekenisvol te zijn in de markt waarbij klantwaarden en omgeving steeds belangrijker worden. Met Annemarie haar komst wordt de positie versterkt bij de grote gemeenten in de Randstad. Daarnaast zal Annemarie de acquisitiekracht en verdere positionering van Van Wijnen bij de bestaande en potentiele opdrachtgevers verstevigen.

 

https://www.vanwijnen.nl/actueel/nieuws/Wij-verwelkomen-Annemarie-Jol-als-directeur-klant-en-markt.html?id=5245

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?