Rick Sturkenboom versterkt kantorenteam a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer

0

Rick Sturkenboom (43) is per 3 april in dienst getreden als asset manager kantoren bij a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer. Het kantorenteam is uitgebreid vanwege de groei van de kantorenportefeuille sinds de oprichting van het ASR Dutch Mobility Office Fund.

Sturkenboom heeft ruime ervaring in het veld, zo was hij hiervoor zes jaar werkzaam bij Altera Vastgoed als sectormanager kantoren en bedrijfsruimten. In deze hoedanigheid was hij eindverantwoordelijk voor het assetmanagement. Daarvoor was hij werkzaam als asset manager bij Dyna Properties en als makelaar bij Sturkenboom Vastgoed. In 2010 behaalde Sturkenboom zijn Master of Real Estate (MRE) aan Tilburg University.

In zijn nieuwe functie is Rick Sturkenboom samen met Jur Niemeijer verantwoordelijk voor het assetmanagement van de kantorenportefeuille van a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer.

 

https://asrvastgoedvermogensbeheer.nl/nieuws/2017/04/rick-sturkenboom-versterkt-kantorenteam-asr-vastgoed-vermogensbeheer

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?