JLL versterkt verschillende teams

0

Het Tenant Representation team van JLL is per 1 april versterkt met Evelien Ravesteijn als Associate Director. Evelien heeft hiervoor ruim 11 jaar gewerkt als makelaar en taxateur bij Ooms Makelaars. Daarnaast is Ramon van Stekelenborg per 1 april in het Tenant Representation team Amsterdam begonnen als Senior Vastgoedadviseur. Ramon was hiervoor ruim 2 jaar werkzaam als Asset Manager bij Ping Properties en daarvoor als Property Manager bij Lidl en als Consultant Valuation Advisory bij CBRE.

JLL’s Agency Industrial & Logistics Eindhoven is per 1 april uitgebreid met Peter Titulaer als Senior Vastgoedadviseur. Peter heeft hiervoor ruim 3 jaar gewerkt als Accountmanager bij Trade Port North Venlo en als makelaar bij diverse kantoren in Venlo, waardoor hij een groot netwerk in de regio heeft.

Per 18 april zal Randy Wareman in het Agency Retail team starten als Junior Vastgoedadviseur. Randy heeft hiervoor 1,5 jaar gewerkt als makelaar bij Jacobs van der Meij en rondt op dit moment de opleiding Management, Economie en Recht af aan de Hogeschool van Amsterdam.

Tot slot breidt Tétris, JLL’s volle dochteronderneming, per 18 april uit met Sjoerd Atteveld als Medior Projectmanager. Sjoerd heeft ruim 1,5 jaar als Projectmanager Facilitaire Zaken gewerkt bij NCOI en daarvoor als Productiemanager bij Emolife Events & Consultancy.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/907/jll-versterkt-verschillende-teams

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?