Kantoorruimte in Rijntoren naast Arnhem Centraal verhuurd

0

Onlangs heeft het Sechzigste Sachwert Rendite Fonds Holland GmbH & Co KG een tienjarige huurovereenkomst afgesloten voor 804 m² kantoorruimte op de eerste verdieping van de Rijntoren (WTC) aan de Nieuwe Stationsstraat 10 in Arnhem. De huurder heeft voor dit gebouw gekozen vanwege de ligging direct naast het NS-station Arnhem Centraal.

Daarnaast zijn er onlangs meerdere business units verhuurd. De business units liggen op de zesde verdieping in de Rijntoren en variëren in grootte van 32 m² tot 41 m² kantoorruimte.

Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder, Sechzigste Sachwert Rendite Fonds Holland GmbH & Co. KG, bij deze transactie.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2017/q1/transactieberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2017/kantoorruimte-in-rijntoren-naast-arnhem-centraal-verhuurd?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?