Uitbreiding bij Chalet Group

0

Bjorn Lutjenhuis, John Megens en Jasper Buis zijn per 1 maart 2017 in dienst getreden bij Chalet Group. Bjorn Lutjenhuis als Technisch Manager, John Megens als Associate Asset Manager en Jasper Buis als Junior Asset Manager.

Bjorn Lutjenhuis (39) zal zich gaan bezighouden met de coördinatie en monitoring van technische en bouwkundige onderhoudswerkzaamheden. John Megens (31) zal zich bezighouden met de ondersteuning van het Asset Management team in de regio Zuid en Jasper Buis (26) zal zich bezighouden met de ondersteuning van het Asset Management team in de regio West.

Bjorn Lutjenhuis heeft de laatste jaren gewerkt als Senior Technisch Manager bij Cushman & Wakefield (voorheen DTZ Zadelhoff Property Management) te Utrecht. Daar was hij verantwoordelijk voor het bouw-, installatietechnisch en facilitair property management op basis van marktconforme eisen en de onderliggende beheersovereenkomst.

John Megens heeft vanaf 2014 gewerkt bij Mayfield Asset en Property Management als Junior Real Estate Manager. Hij was verantwoordelijk voor het property management en het dagelijks beheer.

Jasper Buis heeft na voltooiing van zijn studie Bouwkunde & Architectuur een opleiding Vastgoed & Makelaardij met een Minor Beleggen in Vastgoed aan de Hogeschool van Rotterdam voltooid en heeft zijn eind stage en scriptie met succes bij Chalet Group afgerond.

 

http://www.chaletgroup.nl/nieuws/uitbreiding-bij-chalet-group

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?