Mirande Waldmann nieuwe directeur NRVT

0

Mirande Waldmann wordt met ingang van 15 maart 2017 de nieuwe directeur van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Het bestuur is verheugd met de aanstelling van Waldmann als directeur en opvolger van interim-directeur Mario Cosman.

Mirande Waldmann heeft diverse directie- en managementfuncties bekleed bij zowel profit- als nonprofit organisaties. Zij is als directeur werkzaam geweest bij onder andere IPD Nederland en Stichting ROZ Vastgoedindex. Daarnaast is ze ook projectmanager geweest bij KFN Property, waar ze onder andere verantwoordelijk was voor taxatiemanagement. Afgelopen half jaar was zij tevens betrokken bij het NRVT als coördinator Permanente Educatie en Doorlopend Toezicht.

Waldmann over haar nieuwe functie: “De waarde van vastgoed is een van de belangrijkste pijlers van onze economie en maatschappij. Het is daarom van essentieel belang dat vastgoedtaxaties onafhankelijk, objectief en integer gedaan worden door deskundige taxateurs. Daar is het NRVT voor opgericht. Ik acht het een voorrecht als directeur van het NRVT mijn bijdrage te kunnen leveren aan deze organisatie die nog volop in ontwikkeling is. En ik heb er alle vertrouwen in dat het NRVT voorspoedig zal uitgroeien tot een volwaardige organisatie van en voor taxateurs.”

 

http://www.nrvt.nl/wp-content/uploads/2015/04/2017-03-15-persbericht-nieuwe-directeur-NRVT.pdf

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?