Nespresso opent boutique in binnenstad Breda

0

Het internationale koffiemerk Nespresso opent half mei de deuren van een nieuwe Nespresso Boutique in de binnenstad van Breda. Nespresso neemt de winkel aan de Ridderstraat 9 over van Gaastra. De nieuwe boutique bestaat uit circa 154 m² op de begane grond.

Nespresso, onderdeel van de Nestlé Group, opent hiermee zijn achttiende zelfstandige boutique in Nederland. Wereldwijd is het bedrijf actief in 62 landen.

Cushman & Wakefield adviseerde de huurder bij deze transactie. De eigenaar, een particuliere belegger, werd geadviseerd door Univast Retail.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2017/q1/transactieberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2017/nespresso-opent-boutique-in-binnenstad-breda?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?