Femke Boon treedt in dienst als Facility Manager bij Savills

0

Per 6 maart is Femke Boon in dienst getreden bij Savills Nederland. Als Facility Manager binnen de afdeling Asset & Property Management zal zij de dienst Facility Management verder gaan uitbouwen, daarnaast zal zij verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse operationele zaken van een aantal multi-tenant gebouwen op A1 locaties, voornamelijk in de Randstad.

Femke was eerder in dienst bij NPQ FM Solutions – Prequest, een software specialist in facilitaire regievoering. Voorts heeft Femke, na het afronden van haar studie Real Estate en Facility Management, bij DTZ Zadelhoff gewerkt als technisch management assistant.

Peter Sybesma, Managing Director Savills Asset & Property Management:
“We heten Femke van harte welkom binnen ons team. Haar komst past in onze ambitie om onze opdrachtgevers optimaal te kunnen adviseren gedurende de gehele levenscyclus van een vastgoedinvestering. Het versterken van onze Facility Management dienstverlening stond hoog op onze agenda voor 2017 om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, waarbij wij tevens streven naar het verhogen van de huurderstevredenheid. Wij kijken er naar uit om samen met Femke Savills Facility Management verder op de kaart te gaan zetten.”

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/215254-0/03/2017/femke-boon-treedt-in-dienst-als-facility-manager-bij-savills

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?