Neil Murray CEO JLL Corporate Solutions EMEA

0

JLL heeft Neil Murray per direct benoemd tot CEO Corporate Solutions EMEA. JLL’s Corporate Solutions werkt wereldwijd voor bedrijven om hun vastgoedprestaties te verbeteren. Met zijn vastgoedstrategie, technologie en dienstverlening helpt JLL organisaties hun zakelijke doelen te bereiken. Murray leidt de werkzaamheden en dienstverlening op het gebied van Integrated Portfolio Services (IPS), Integrated Facilities Management (IFM), Project & Development Services (PDS), Tétris Design & Build en Technology Solutions.

Murray was voor zijn aanstelling bij JLL werkzaam bij Sodexo, als CEO Corporate Services in het Verenigd Koninkrijk & Ierland. Daarvoor bekleedde hij verschillende regionale leidinggevende functies bij technisch onderhoudsbedrijf GSH Group.
In zijn werk voor multinationals heeft hij in verscheidene regio’s uitgebreide ervaring opgedaan op het gebied van bedrijfsontwikkeling en leiderschap. Hij hield binnen deze bedrijven onder meer toezicht op de implementatie van transformationele veranderingen en was verantwoordelijk voor de aansturing van facility management en vastgoedservices.

Eelco Hoet, Head of Corporate Solutions, JLL Nederland​: “Wij helpen bedrijven en hun medewerkers om hun ambities te verwezenlijken. Om dat te doen is investeren in de beste mensen die voorop lopen in de markt essentieel. Ik ben daarom blij dat Neil de leiding over onze Corporate Solutions-tak in EMEA op zich neemt. Met zijn uitgebreide internationale ervaring en zijn uitstekende inzicht in de markt en specifiek op het gebied van IFM, is hij uitermate geschikt om het bedrijf te leiden onze cliënten te helpen hun steeds complexere huisvestingswensen te realiseren.”

Neil Murray, CEO, Corporate Solutions, EMEA, JLL: “Onder invloed van technologische ontwikkelingen en een steeds fellere strijd om talent veranderen de eisen die bedrijven stellen aan het type, de locatie en de afmetingen van hun huisvesting, en de manier waarop zij dit controleren en beheren. Ik verheug me erop nauw samen te werken met mijn collega’s en onze cliënten en hen te helpen hun zakelijke ambities te verwezenlijken.”

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/895/neil-murray-ceojll-corporate-solutions-emea

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?