Boy Henning versterkt taxatieteam CBRE

0

Boy Henning (29) heeft de overstap gemaakt naar CBRE. Per 1 maart is de gecertificeerd regio-specialist bedrijfsmatig vastgoed en woning(portefeuilles) gestart als Senior Consultant binnen het Valuation Advisory team. In deze rol richt hij zich samen met een team van experts op de uitbreiding van vastgoedwaarderingen en –advies aan eigenaren van vastgoed in onder andere de regio Den Haag.

Henning is afkomstig van Cushman & Wakefield (voormalig DTZ Zadelhoff). Hij was hier in zijn laatste rol als Consultant Valuation Advisory Services verantwoordelijk voor het gehele taxatieproces van opdrachten in Den Haag en omstreken. Hij is daarnaast ook lid geweest van het Taxatie Comité en actief als mentor van trainees.

Wij zijn erg blij met de komst van Boy. Naast zijn waarderingskwaliteiten voegt hij ook zijn netwerk, kennis en ervaring toe uit met name de regio Den Haag. Dit is waardevol voor alle nationale en internationale organisaties waarvoor wij taxeren en een mooie aanvulling op de expertise en werkwijze van ons taxatieteam.
Willem Rodermond, Senior Director Valuation Advisory

CBRE Valuation Advisory voert taxatie- en adviesopdrachten uit voor uiteenlopende nationale en internationale organisaties, waaronder banken, (beursgenoteerde) fondsen, institutionele beleggers en multinationals.

 

http://nieuws.cbre.nl/boy-henning-versterkt-taxatieteam-cbre/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?