KUMA Bloempotten breidt uit met bedrijfscomplex in Waardenburg

0

KUMA Bloempotten heeft het bedrijfscomplex aan de Industrieweg 9-11 in Waardenburg gekocht voor expansiedoeleinden. Het complex heeft een vloeroppervlakte van circa 9.600 m², waarvan circa 2.000 m² kantoorruimte op een kavel van ruim 16.000 m².

KUMA Bloempotten is een gerenommeerd familiebedrijf dat zich al meer dan veertig jaar bezighoudt met het vervaardigen van matrijzen en het spuitgieten van kunststof producten. De organisatie heeft zich vooral toegelegd op de productie van plastic bloempotten in diverse kleuren en maten.

Cushman & Wakefield adviseerde de verkoper, Novoferm Nederland, van het complex bij deze transactie.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2017/q1/transactieberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2017/kuma-bloempotten-breidt-uit-met-bedrijfscomplex-in-waardenburg?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?