Astrid Kempers verlaat Renpart-organisatie

0

Astrid Kempers zal de Renpart-organisatie in maart 2017 verlaten. Na een dienstverband van bijna twaalf jaren zal zij gaan werken bij een regionale participatiemaatschappij in Zwolle. Daarmee keert zij terug bij haar oude passie: sparren met en financieren van ondernemers. Dat is ook hoe zij ooit bij Renpart is begonnen.

Ofschoon met pijn in het hart afscheid wordt genomen van deze energieke en uiterst loyale directeur, is slechts dankbaarheid op zijn plaats voor de grote inzet waarmee zij vele jaren lang heeft bijgedragen aan de managementorganisatie en de fondsen.

Het ligt in het voornemen, na verkrijging van toestemming van de Autoriteit Financiële Markten, de vrijgekomen directiefunctie per 1 april 2017 in te vullen met twee personen, die beiden al geruime tijd bij Renpart werkzaam zijn: Frans Thomassen (beoogd financieel directeur, werkzaam bij Renpart sinds december 2008) en Tom Harthoorn (beoogd commercieel directeur, werkzaam bij Renpart sinds november 2014). Zij komen beiden voort uit de eigen organisatie en zijn al langere tijd bekend met de uitdagingen waarvoor de vennootschap zich gesteld ziet.

 

http://renpart.nl/astrid-kempers-verlaat-renpart-organisatie/

Share.

Comments are closed.