Eddo Rats benoemd tot directeur bij de Alliantie

0

Eddo Rats start op 20 maart aanstaande als directeur bij woningcorporatie de Alliantie. Hij wordt verantwoordelijk voor de regio Amsterdam/Almere en voor de VvE diensten.

Rats (1971) heeft veel ervaring met de verschillende aspecten van het vastgoed: beheer, exploitatie, verhuur- en verkoop. Eerder was hij onder andere directeur bij Bastion Hotels en bij Vesteda. Eddo Rats over zijn nieuwe functie bij de Alliantie: ‘Met veel plezier en energie ga ik aan de slag bij de Alliantie om samen met bewoners en partners een bijdrage te leveren aan de beschikbaarheid van betaalbare woningen’.

Rob Haans, voorzitter van de directie: ‘Met de aanstelling van Eddo willen wij onze rol als partner van gemeenten en huurders verder versterken. Mede door zijn expertise in het vastgoed, zijn klantoriëntatie en enthousiasme is hij volgens ons de juiste persoon om bij te dragen aan onze volkshuisvestelijke opgave in de regio Amsterdam/Almere.’

 

https://www.de-alliantie.nl/over-de-alliantie/nieuws/eddo-rats-benoemd-tot-directeur-bij-de-alliantie/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?