Hedwig Verhoeven nieuw RvC lid Staedion

0

Drs. H.G.G.M. Verhoeven (Hedwig) is per 30 januari 2017 toegetreden tot de Raad van Commissarissen (RvC) van woningcorporatie Staedion in Den Haag. Verhoeven is op dit moment directeur van Stichting Promotie Theater- en Concertbezoek, directeur Werkgeversvereniging Nederlandse Podia (WNP) en directeur Vereniging van Schouwburg- en concertgebouwdirecties (VSCD). Binnen de Raad van Commissarissen heeft zij de aandachtsgebieden Stakeholderontwikkeling en optimalisering Klantenfocus en is zij tevens lid van de Auditcommissie.

Hedwig Verhoeven heeft brede ervaring als directeur, bestuurder en bestuurslid binnen verschillende organisaties. Van 2010 tot 2015 is zij directeur bestuurder van de Koninklijke Schouwburg in Den Haag geweest. Naast haar huidige functie is zij ook lid van het comité van aanbeveling stichting Festival Musica Sacra Maastricht, bestuurslid bij de stichting Sponsor Ringen en lid van het comité van aanbeveling Code Cultural Governance Cultuur en Ondernemen Amsterdam.

Samenstelling RvC
De RvC bestaat vanaf 30 januari 2017 uit: Joop van Oosten (voorzitter), Anja van Gorsel (voordracht huurders), Leonard Kok (voordracht huurders), Roel Steenbeek, Tom de Witte en Hedwig Verhoeven.

 

https://www.staedion.nl/nieuws/over-staedion/2017/hedwig-verhoeven-nieuw-rvc-lid-voor-staedion

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?